Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmenizi sağlayan prefabrik evler, kapladıkları minimum alana göre çOkay daha geniş bir yaşam alanı sunarlar.

Prefabrik ev malzemeleri yapısı gereği duvar ve çatı sistemlerinin dışında diğer konutlarla benzerlik gösterir.

Yağmur dere olukları zamanla yaprak, tos gibi etkenlerle dolabilir. Derelerin sağlıklı çalışması için bunların temizliği belirli yıl aralıklarında yapılabilir.

Bununla beraber şık tasarımlar olması, müşterilerimizin tercihleri konusunda daha Internet kararlar vermesini de sağlamaktadır. Sadece hazır projeler değil, aynı zamanda siz değerli müşterilerimizin de projelerini yapma imkanımız bulunmaktadır. İster mevcut projeler üzerinde bir değişiklik isterseniz de sıfırdan çizim ve imalat olsun Helloçbir sorun bulunmamaktadır.

Proje çizim masrafı ödemeden hayalinizdeki modeli beğenerek villa sahibi olun. Villa modelleri arasında modern day tasarımlarla birlikte klasik arzunuzu gerçekleştirebileceğiniz modelleri de bulacaksınız.

Taban alanı 102 m2 olan İkiz prefabrik ev modeli, contemporary bir tasarım ile şık ve konforlu bir yaşam alanı sunar. three yatak odası ve geniş bir oturma odası ile ev, geniş ailelerin ve arkadaş gruplarının keyifle vakit geçirebileceği bir mekan haline gelir.

Karmod her konuda olduğu gibi satış sonrası servis konusunda da prefabrik ev sektörde öncü ve lider konumdadır. Satış sonrası servisimiz her zaman sizin yanınızdadır.

Kullanıcıya hem yapım aşamasında hem kullanım süresince daha ekonomik ve verimli şartlar sağlıyor.

Bunun yanı sıra, prefabrik ev modelleri arasında İoffer Ev ve Idealmod gibi markaların kaliteli ve estetik tasarımları da bulunmaktadır. Bu markaların sunduğu çeşitli prefabrik ev modelleri, prefabrik ev modelleri kullanıcıların beklentilerini karşılamakta ve konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin 7 bölgesi ve 81 iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

Karmod evlerin ana taşıyıcı sistemi paslanmaz, çürümez hafif çelik malzeme kullanımıyla hazırlanmaktadır. H şeklindeki bu taşıyıcılar duvar blokları arasına yerleştirilmiş olup tasarımda maksimum genişlikte konforlu mekanların ortaya çıkartılmasını kolaylaştırır. Bu nedenle tasarımcılar yapı modelini dahiyane fikirlerini ortaya prefabrik ev koymalarını kolaylaştırdığı için çOkay severler.

web page linkimizden güncel kataloglarımızı inceleyebilir veya aynı website üzerinden iletişim formunu doldurarak katalog talebinde bulunabilirsiniz. Prefabrik evimi tekrar kendim boyayabilir miyim?

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina prefabrik ev fiyatları malzemesi alır. Ortalama prefabrik ev toplam ağırlık 7-9 ton arasında değişir.

Yapıda kullanılan çeliğin kalitesi ve kalınlığı, duvar kalınlığı ve panellerde kullanılan malzemenin niteliği, çatı izolasyonu, kullanılan pencerenin serisi gibi unsurlar prefabrik yapılarda fiyatı etkiler.

Report this wiki page